Chord Gitar & Lirik Lagu Mbukak Jahitan - Via Vallen

Chord Gitar & Lirik Lagu Mbukak Jahitan – Via Vallen

Posted on

TombolEnter.com – Berikut admin bagikan kunci gitar Via Vallen – Mbukak Jahitan untuk kalian pembaca setia TombolEnter.

[Intro:]
Em  Am  Em  Am  Em
C  B  Em  B

Em       D      Em
tatu mbeset ati iki
        C                   Em
banyu moto deres mili ing pipi
Am                   Em
..yen ngelingi lakon uripku iki
         B             Em  B
ra pisan pindo di loro ati..

   Em    D         Em
ambyar saiki wis ambyar
          C                   Em
janji tresno amung dadi kenangan
Am              Em
..duduhono salahku iki opo
       B                   Em
kowe tego mentolo medotne tresno..

[Intro:]
Am  Em  B  Em

[Reff :]
   D          G
  loro sewu dadi siji 
   D          G
  ning njero ati
  D 
  kabeh tak lakoni
           G
  njalukmu wis tak turuti
          B
  tapi balesane 
                Em
  njerukno tatu ati..

[Music:]
Am  Em  Am  B  Em  E
Am  Em  B  Em

[Reff :]
   D          G
  loro sewu dadi siji 
   D          G
  ning njero ati
  D 
  kabeh tak lakoni
           G
  njalukmu wis tak turuti
          B
  tapi balesane 
                Em
  njerukno tatu ati..

   D          G
  loro sewu dadi siji 
   D          G
  ning njero ati
  D 
  kabeh tak lakoni
           G
  njalukmu wis tak turuti
          B
  tapi balesane 
                Em
  njerukno tatu ati..
          B
  tapi balesane 
                 C  D  Em
  njerukno tatu ati.....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *